"ЛИЯ" АСПАЗДЫҚ СТУДИЯСЫНЫҢ РЕЦЕПТЕРІ

🇰🇿🍝Кальмар мен черри қосылған кеспе!🍅

🇰🇿🍝Кальмар мен черри қосылған кеспе!🍅

Ингридиенттері:
«ЛИЯ» Оригинальная кеспесі - 1 бума (250 г)
Кальмар - 4 дана
Черри - 150 г
Сарымсақ - 2 тіс
Бір байлам ақжелкен;
Чили бұрышы - дәміне қарай
Зәйтүн майы;
Тұз.

Дайындалуы:
1. Кальмарды аршып, сақиналарға кесіңіз.
2. Кеспені тұздалған, қайнаған суда, аль денте күйіне дейін қайнатыңыз.
3.Табаны отқа қойыңыз. Сарымсақты ақжелкенмен майдалап турауға немесе табаға тісін қосып, аздап батыруға болады.
4. Күйдіргіш бұрышты қосыңыз🌶.
5. Кальмар қосып, дайын болғанға дейін бұқтырып пісіріңіз.
6. Кальмарды ыдысқа салыңыз, егер оны тіспен қоссаңыз, 🧄сарымсақты алып тастаңыз.
7. Сол табаға зәйтүн майы мен екіге бөліп кесілген 🍅черри қызанақтарын қосыңыз. Тұздаңыз. Жұмсақ болғанша бұқтырып пісіріңіз.
8. Кальмарды қызанақпен табаға қайтарыңыз, жақсылап араластырыңыз.
9. Кеспе дайын болған кезде оны кальмармен табаға салыңыз, араластырыңыз, бірнеше минут бұқтырып пісіріңіз.
Дайын!🤗
Made on
Tilda