"ЛИЯ" АСПАЗДЫҚ СТУДИЯСЫНЫҢ РЕЦЕПТЕРІ

🇰🇿🍝Бұл оп-оңай, өте дәмді рецепт: 🍅Қызанақ-ірімшік тұздығындағы кеспе🧀

🇰🇿🍝Бұл оп-оңай, өте дәмді рецепт:
🍅Қызанақ-ірімшік тұздығындағы кеспе🧀

Ингредиенттер:
Тұз
Дәміне қарай құрғақ шөптер (жақсырақ орегано + насыбайгүл)
Зәйтүн майы 2 ас қасық
Сарымсақ - 1 түйір
Қызанақ тұздығы - 400 г
Қызыл бұрышты ұнтақтап, қосыңыз - дәміне қарай (1 ас қасық жақсы)
«ЛИЯ» Оригинальная кеспесі - 1 бума (250 г)

1. Табада аздап зәйтүн майын қыздырыңыз. Онда сарымсақты қуырыңыз (енді оны алып тастауға немесе тұздықта қалдыруға болады).
2. Табаны сәл суытып, қызанақ езбесін құйыңыз. 3 минут қыздырыңыз.
3. Енді тұздыққа кілегейлі ірімшік қосыңыз. Біркелкі қоспаға дейін жылытуды және араластыруды жалғастырыңыз.
4. Қызанақ-ірімшік тұздығын дәміне қарай дәмдеңіз - насыбайгүл мен орегано дәміне қарай жақсы үйлеседі, ащы сүйетіндерге чили бұрышын ұнтақтап, қосуды ұсынамыз.
5. Тұздықты 5 минут қайнатыңыз.
6. Кеспені тұздалған суда пісіріңіз.
7. Дайын кеспені тұздықпен араластырыңыз.
Астарыңыз дәмді болсын!🧀🥰
Made on
Tilda