🇰🇿🍝Бұл оп-оңай, өте дәмді рецепт: 🍅Қызанақ-ірімшік тұздығындағы кеспе🧀
🇰🇿🍝Бұл оп-оңай, өте дәмді рецепт: 🍅Қызанақ-ірімшік тұздығындағы кеспе🧀
Ингредиенттер: Тұз Дәміне қарай құрғақ шөптер (жақсырақ орегано + насыбайгүл) Зәйтүн майы 2 ас қасық Сарымсақ - 1 түйір Қызанақ тұздығы - 400 г Қызыл бұрышты ұнтақтап, қосыңыз - дәміне қарай (1 ас қасық жақсы) «ЛИЯ» Оригинальная кеспесі - 1 бума (250 г)
1. Табада аздап зәйтүн майын қыздырыңыз. Онда сарымсақты қуырыңыз (енді оны алып тастауға немесе тұздықта қалдыруға болады). 2. Табаны сәл суытып, қызанақ езбесін құйыңыз. 3 минут қыздырыңыз. 3. Енді тұздыққа кілегейлі ірімшік қосыңыз. Біркелкі қоспаға дейін жылытуды және араластыруды жалғастырыңыз. 4. Қызанақ-ірімшік тұздығын дәміне қарай дәмдеңіз - насыбайгүл мен орегано дәміне қарай жақсы үйлеседі, ащы сүйетіндерге чили бұрышын ұнтақтап, қосуды ұсынамыз. 5. Тұздықты 5 минут қайнатыңыз. 6. Кеспені тұздалған суда пісіріңіз. 7. Дайын кеспені тұздықпен араластырыңыз. Астарыңыз дәмді болсын!🧀🥰